ANDREEA & CĂTĂLIN | 13:13 November 05, 2018

Este acel tip de fotograf pe care ușor îl poți confunda cu vreun invitat de la nuntă datorită faptului că este o persoană prietenoasă și cu simțului umorului ridicat care îl încadrează perfect în peisaj :)). În ziua nunții nici nu l-am simțit lângă noi și totuși ne-a surprins toate detaliile, de la cele mai mari la cele mai mici. Dacă am fost puțin încruntați sau stresați, Cătălin a reușit să descrețească toate frunțile și să ne etalăm cel mai bun și frumos zâmbet al nostru. Albumul ne-a surprins toate așteptările, de la calitatea materialului și până la comunicarea dintre el și noi în alegerea celor mai semnificative fotografii. De aceea, este un fotograf “bun de luat la casa omului” pentru orice eveniment din viața ta, din urma căruia vrei saă ai și amintiri palpabile (fotografii). Cu siguranță noi deja îl vrem în preajma noastră și în viitorul apropiat.

Cu drag, “Corina” :))


ALEXANDRA & PETRICĂ | 16:51 August 29, 2018

Nu am terminat de postat fotografiile, dar mai întâi vreau să îți mărturisesc un lucru. Ai reușit să scoți dintr-un eveniment poate nu foarte reușit, ceva sublim! Prin felul tău de a fi simplu, glumeț și prietenos, ne-ai făcut să ne aducem aminte de ce suntem acolo și anume iubirea noastră. Asta se poate vedea în multe fotografii, deși noi nu prea eram în apele noastre. Nu găsesc cuvinte pt a-ți mulțumi pentru faptul că ai reușit să pui în evidență ceea ce conta mai mult pentru noi și nu în ultimul rând, îți mulțumesc pentru persoana umilă dând dovadă de caracter puternic necomunicându-ți displăcerile în anumite situații mai puțin ok (cum au făcut alții). Închid cu lacrimi în ochi și îți mărturisesc că abia aștept să ne revedem!


CRISTINA & BOGDAN | 11:17 July 28, 2018

Sunt momente și clipe din viață care merită surpinse. Un gest, o expresie, un context. Când privim fotografiile, ne aducem aminte aproape perfect, nostalgic, șirul evenimentelor care au înconjurat momentul surprins. Aș putea să adaptez o expresie din științele exacte: o fotografie face cât o mie de cuvinte. Atunci când faci un lucru cu pasiune, se vede imediat în rezultatul muncii. Și când este vorba de fotografie, este clar și vizibil pentru toată lumea cine are talent și idei originale pentru instantanee foto. Acum îmi este foarte clar: există o diferență între poze și fotografii !!!


RAMONA & TEO | 17:25 June 28, 2018

În primul rând a fost o experiență pe care nu o vom uita. Mulțumim pentru fotografiile superbe și pentru implicare, de când au început pregătirile parcă eram doar prieteni acolo, am râs și am putut să fim naturali așa cum ne-am dorit. Și toate momentele surprinse în timpul evenimentului, ședința foto care ne reprezintă foarte mult ne demonstrează că v-ați dat interesul să ne fiți apropiat și să ne simțim atât de bine. A fost mai mult decât ne-am așteptat din partea dumneavoastră și v-am caracteriza prin următoarele cuvinte : profesionalism, implicare, distracție.


RALUCA & MIRCEA | 12:30 January 30, 2018

Consider ca nunta este un moment foarte fain din viața unui cuplu, tocmai de aceea este bine să alegi fotograful potrivit, să fii sigur că va surprinde frumusețea acestui eveniment. Noi l-am ales pe Cătălin și cu siguranță a fost cel mai bun fotograf pe care l-am fi putut avea. Cătălin este foarte profesionist în ceea ce privește munca lui, atent la detalii, cu glumele la el, însă cel mai mult ne-a plăcut faptul că, dincolo de decoruri, locație, invitați, a căutat mereu să surprindă iubirea dintre noi. În ceea ce privește albumul foto, considerăm că e cea mai frumoasă amintire de la nunta noastră. Deși la început, când am semnat contractul, nu eram convinși că îl vrem, atunci când l-am primit, când l-am atins, când l-am răsfoit ne-am dat seama că a fost o alegere excelentă. Mulțumim, Cătălin, pentru toate aceste amintiri pline de emoție!


OANA & ANDI | 11:50 January 29, 2018

Îmi place foarte mult faptul că în fotografii surprinzi emoțiile și starea noastră de bucurie. Ești foarte deschis și ne inspiri încredere și o stare de bine. Pot spune că ești de departe cel mai bun. Ne vom aminte peste ani de acest moment, și de fiecare dată când vom revedea fotografiile cu siguranță ne vom simți ca și cum s-ar fi întamplat cu puțin timp înainte.


EMILIA & GABRIEL | 11:31 June 06, 2017

O să scriu despre ce înseamnă a fi un fotograf profesionist pentru noi.
Cuvinte cheie: 1750m, ploaie, saci, bună dispoziţie, mare alpină şi prea-puţine-cuvinte-să-descriem-ce-experienţă-mişto-a-fost.
Ne-am dorit mereu să facem nebunia asta: rochia pe o parte, costumul de ginerică pe alta, rucsac în spate şi un munte de urcat. Numai că realitatea ne-a lovit şi pe langă ce am visat noi, mai era şi o ploaie rece care se anunţa a fi cu descărcări electrice.
Ne-am dorit mereu şi am găsit fotograful perfect, Cătălin, care parcă ne-a citit gândurile şi ne-a propus să urcăm pe munte pentru şedinţa foto.
Deşi vremea s-a anunţat “periculoasă” cu cateva ore înainte de plecare, am hotărât împreună să o ducem până la capăt. Am pornit cu grijă, pe ploaie, pe traseul spre Cabana Dochia, cu sacii în cap de te încălzeai ca pe soba bunicii din copilărie, transpiraţi până la piele şi uzi, ploaie rece pe copaci, picuri de ploaie pe saci prelinşi ca dintr-o streşină…Gabriel, un tablou comic: de o parte şi de alta ale rucsacului stăteau husele cu rochia, respectiv costumul…şi, să nu uităm, sacul în cap. Să nu credeţi că am rămas fără optimism! George, deşi ploua cu găleata şi nu se întrevedea nici măcar o raza de soare la orizont, cu toate site-urile de meteo care preconizau 100%, 90%, 80%, respectiv 100% precipitaţii şi descărcări electrice toată ziulica, ne-a dat curaj şi ne-am luat avânt spre aventura din primavară-vară.
Ce să vezi? Ne-am rugat, am invocat şi am cerut lumii şi planetei albastre să ne aducă vreme bună. Când aproape să ajungem pe platou “s-a stins” ploaia. A ieşit soarele la aproximativ 1737m. Şi ce să vezi din nou? Se formaseră nişte nori superbi care se ridicau dinspre Durău. A fost momentul în care ne-a revenit toată pofta de viaţă.
Planul era facut: ne schimbăm rapid ca să prindem cadre, nu cumva să pierdem vremea ce se schimbase pentru a ne răsplati ziua nunţii, vreme care ne-a oferit pe 14 Mai o temperatură de numai 14 grade Celsius şi o repriză de ploaie rece la aceeaşi temperatură, cu lipsă totală de soare, nori întunecaţi ca de toamnă târzie.

Zis şi facut:
Fotograf ✔Buchet ✔Cabană ✔Rochie ✔Costumginerică ✔George ✔ ClaraşiMark ✔Soare ✔ Voiebună ✔ Vârfdemunte ✔

Aşa am ieşit noi toţi entuziasmaţi că vremea s-a schimbat pentru noi, că nu am făcut nimic greşit să mai merităm încă o zi de vreme moracănoasă şi am sperat că planetele s-au aliniat pentru noi. La câteva sute de metri de cabană am paşit încrezători spre stâncile din vârf de munte. Până miresica şi-a tras rochia, acţiune care a durat două minute, a venit o “minunată” ceaţă deasă, rece, care trecea la propriu prin cei 4 spulberând speranţa ăa va fi vreme. Pe Cătălin îl luase răul de atâta ghinion, fiind un om pasionat de ceea ce face, iar lui vremea îi trecuse printre degete.
Ne-am învârtit, ne-am sucit, am încercat şi ne-am întrebat dacă “asta a fost?” Nu, bineînţeles! Ceaţa a zburat cum zboară fumul dintr-un incediu nefast şi a făcut lumină! Ce-a vrut să ne încerce vremea!? Şi pe faţa lui Cătălin s-a facut lumină, apropo! Am rugat toate planetele să se alinieze încat am prins şi marea alpină.
Restul, e fotografie, voie bună, râsete şi amintire. Am scris totul pentru a-ţi mulţumi, Cătălin ca ne-ai oferit amintiri de nepretuiţ! Gabriel, fără tine nu aş fi ce sunt!

P.S. 1: Am învăţat că norocul face totul la table.
P.S. 2: Am râs pe cinste în aventura aceasta şi mi s-a confirmat încă o dată faptul că dacă ai peripeţii, ai ce povesti!
P.S. 3: Eu şi Gabriel am cunoscut în aventura aceasta doi oameni: Cătălin şi George. Oameni profesionişti, modeşti şi cu simţul umorului.

Multumim pentru această experienţă!


ANDRADA & MARIUS | 21:34 June 13, 2017

Despre Cătălin, fotograful nostru drag nu pot să spun decât cuvinte de laudă. Este foarte important ca în ziua nunţii să te eliberezi de anumite griji şi poţi face asta doar dacă alegi un profesionist care ştie cum să îşi presteze serviciile cel mai bine. Cătălin este după părerea mea un om simplu, modest, un tip carismatic, prietenos, amabil şi foarte înţelegător. De la primul contact pe facebook, mai apoi telefonic şi la prima întâlnire ne-a explicat şi ne-a ajutat să înţelegem cum decurge munca lui şi am avut încredere că alegerea făcută o să fie cea mai bună şi vom sta fără griji. L-aş alege ori de câte ori o să mai avem nevoie pentru anumite evenimente din viaţa noastră. Orice întâlnire cu acest om a fost o plăcere, Am ales împreună locaţiile pentru şedinţele foto, mai mult de atât a venit cu foarte multe idei şi ne-a ajutat să alegem cele mai potrivite locaţii cu peisaje superbe. Am râs, am povestit, ne-am împrietenit, am mâncat împreună şi am ajuns ca de la simpla colaborare dintre un fotograf şi mire-mireasă să fie ceva prietenos şi distractiv.

Cătălin, mulţumim mult pentru tot.


FLORINA & MARIUS | 20:45 February 24, 2017

Cătălin a fost prima recomandare a lui Radu de la – www.wedingzone.ro – când l-am întrebat: cine o să facă fotografiile?.. zis și făcut. I-am scris imediat lui Cătălin pe facebook, mi-a răspuns la fel de repede și ne-am înțeles perfect.. mi-a plăcut din prima felul lui sincer și pus pe treabă. A înțeles foarte bine ce-mi doresc de la nunta în aer liber la care visam de ceva timp… am stabilit de la distanță micile detalii, eu locuind în București; ne-am întâlnit face to face doar cu trei zile înainte de nuntă. Se înțeleg și se completează băieții ăștia doi mai ceva ca’n basme. M-am liniștit după ce ne-am vazut cu ei.. am zis: clar, totul este pe mâini bune!.. băieții știu perfect ce este de făcut și o să ne coasă și o să ne țeasă o zi de POVESTE prin imaginile lor. Așa a și fost, mai ales că am avut zile mai zbuciumate înainte, nu din cauza agitației și a emoțiilor care apar înainte de nuntă, ci din cauza a ceva mai serios.. niște probleme de sănătate ale tatălui meu.. Așa că, în ziua nunții, la capătul puterilor, am zis: fie ce vrea Dumnezeu! Și se pare că Dumnezeu a vrut ca tata să fie bine, să fie soare și frumos pentru petrecerea în aer liber, toți cei prezenți să ne susțină și să se bucure cu noi și pentru noi, iar totul s-a aranjat mai perfect decât mi-aș fi putut imagina vreodată! Băieții au fost lângă noi în fiecare moment și au surprins în imagini tot ce a fost de surprins, mai frumos și mai plin de senzații nemaitrăite, minunate, încântătoare! Sunteți niște oameni minunați cu care am rezonat perfect și v-am simțiti alături de noi ca niște buni și vechi prieteni pe care ne putem baza și în care am avut încredere deplină că totul va fi extraordinar de bine! Mulțumesc Cătălin Cîmpan!

P.S.  Ședința foto de după nuntă a fost cireașa de pe tort.. am râs și ne-am simțit minunat! Iar rezultatul este pe măsură.. se vede în imagini!


DANA & VLAD | 20:42 February 15, 2017

“Mulțumim omului Cătălin Cîmpan, mulțumim fotografului Cătălin Cîmpan, mulțumim celui care ne-a redat în imagini o zi de neuitat. Suntem fericiți că am ales un adevărat profesionist !!! Felicitări din inimă!”

Am pus ghilimelele de rigoare deoarece acestea sunt cuvintele soțului meu! Despre Cătălin cred că pot vorbi la nesfârșit, dar voi încerca să nu fiu plictisitoare. Cătălin prin viziunea lui ne-a transformat evenimentul într-un basm, a știut foarte bine să comunice și a reușit cu mult tact și delicatețe să mulțumească până și cei mai agasanți invitați. Deși pare clișeu „cel mai important eveniment din viața noastră”, chiar este. Părinții nu vor mai avea niciodată aceiași vârstă, cei mici suferă transformări radicale o dată cu trecerea timpului iar dragostea noastră și emoția din ziua respectivă au fost transpuse minunat în fotografiile pe care le vizionam cu mult drag și plăcere. Rezultatul final a fost de departe PERFECT, cu mult ceea ce inițial ne dorisem, cu mult peste așteptările noastre!!! În fiecare fotografie se poate observa entuziasmul și confortul pe care ni l-ai transmis pe întregul parcurs al evenimentului și a ședinței foto. Fotografiille sunt IMPECABILE ceea ce mă face să cred că atunci când există pasiune, implicare și profesionalism, rezultatul este unul pe măsură!

Cătălin, un om mult prea modest pentru o calitate umană atât de mare. Mulțumim!!


OANA & ADRIAN | 07:59 December 01, 2016

It was a pleasant experience to work with Catalin! We are extremely happy with the professionalism and the spectacular photos and we could not ask for more. Being back to Los Angeles, we shared our photos and photo album with our friends and they were also super impressed by the \”romanian DaVinci\” in photography. If I would have to chose again, I would definitely choose Catalin as our photographer. He is so nice to be around and he made us feel comfortable during our wedding and the day of the photoshoot. I can sincerely say that we consider him an artist with an artistic flair. Working with Catalin was fabulous from every point of view. Thank you again for creating our forever memory book.


ALEXANDRA & IULIAN | 15:06 November 24, 2016

Încă de când am ales data nunții, respectiv restaurantul am hotărât că următorul pas va fi alegerea fotografului fiindcă am considerat fotografiile ceva ce ne va rămâne toată viața, restul lucrurilor fiind trecătoare. Alegerea acestuia nu mi-a luat mult timp deoarece văzusem câteva fotografii postate de Cătălin care m-au impresionat și am simțit acel impuls că el trebuie să surprindă cele mai importante momente din viața noastră, zis și făcut. În acel moment am luat legătura cu Cătălin, iar spre bucuria noastră avea data nunții liberă. Chiar dacă a trecut nunta, fotografiile vorbesc despre toate stările noastre din acea zi pe care nu le-am conștientizat pe moment, ele vor rămâne o amintire de neuitat. Mulțumim din suflet pentru ceea ce ai realizat pentru noi și mult succes în continuare.


Smaranda, Noiembrie 02, 2016

Toată lumea știe să folosească un aparat foto, să facă niște fotografii draguțe, dar numai când ai DĂRUIRE, TALENT și IMAGINAȚIE poți realiza ceea ce regăsești pe acest site și nu numai, s-anume amintiri frumoase și deosebite! Reușiți cu atăta măiestrie să “creionați” tablouri la care să tot stai să te uiți și să nu te poți sătura să le admiri! Din nou ați reușit să mă lăsați fără cuvinte!!� Minunea nostră Andrei este steaua noastră norocoasă zi de zi și mă bucur enorm pentru că datorită lui am reușit să vă cunoaștem și să vă avem alături în momentele minunate din viața noastră!


MIHAELA & CĂTĂLIN | 23:31 Octomber 24, 2016

…în primul rând mulțumim… mulțumim din suflet că ne-ai fost alături în unul din cele mai importante momente din viața noastră…mulțumim că ai reușit să ne faci să ne simțim relaxați și încrezători… mulțumim pentru povestea pe care ai reușit să o “scrii” și alți vor putea să o citească și să o trăiască doar uitându-se la fotografii… mulțumim că ne-ai fost și ne-ai rămas prieten!!! Din momentul în care am descoperit munca ta am rămas fascinați iar după prima discuție am fost 100% siguri că nu ne dorim pe altcineva. Talentul, dăruirea și pasiunea cu care îți faci munca sunt de-a dreptul impresionante iar interacțiunea de pe tot parcursul procesului sunt lucruri care te diferențiază de restul. După ce nunta a trecut, photoshoot-ul a trecut, cu toate că știam la ce să ne așteptăm și că nimic nu ne mai poate surprinde în momentul când am primit albumul am avut parte din nou de un șoc emoțional… totul de 100 de ori mai frumos și toate acestea datorită micilor detalii și surprizelor de care am avut parte. “Shine on and stay fabulous!”


ANCA & ANDREI | 12:25 Octomber 17, 2016

Multumim Catalin!! Este superb! Nici nu-mi vine sa cred ca suntem noi!! Ai reusit sa ne faci povestea de iubire muuult mai frumoasa, iar amintirile cu care ramanem, sunt de nepretuit! Ne mandrim si ne bucuram nespus ca am pornit, in cele mai importante zile din viata noastra, cu tine alaturi. Stii deja…ai intrat in inima noastra si in randul prietenilor de suflet!


DIANA & IONUȚ | 13:25 September 19, 2016

Dragă Cătălin, îți mulțumim din suflet pentru toată munca depusă, pentru toate sfaturile dar mai ales pentru că am simțit că am avut alături nu doar un fotograf ci și un prieten. Ai reușit să ne faci să fim dezinvolți și să transformăm tot stresul din ziua nunții în emoții pozitive. Am răs, am glumit și ne-am simțit foarte bine. Chiar și soțul meu a fost foarte încântat… și asta e ceva, având în vedere că lui nu îi place să facă fotografii.Te recomandăm cu mare drag și sperăm să mai colaborăm și pe viitor.
PS: mulțumim pentru cadou, a venit la fix pentru noua căsuță. O zi superbă!


ANDREEA & CATALIN | 15:36 July 26, 2016

Salut! ? îți mulțumim din suflet pentru tot ce ai făcut pentru noi, fotografiile sunt de vis! Mulțumim că ai făcut din nunta noastră un album de poveste, suntem printre cei norocoși cu așa fotografii! Cadoul ne-a surprins, deja i-am găsit locul!


ANDREEA & CRISTIAN | 13:32 July 12, 2016

De fiecare dată când îmi privesc fotografiile de nuntă retrăiesc emoțiile și feeria din aceea zi. Cătălin a reușit să ne facă să fim relaxați și ședința foto a fost deosebită. A reușit să îl facă pe soțul meu să spună la sfârșitul ședinței ” atât a fost?” și soțul meu URĂȘTE să facă poze!!!! Un om obișnuit, dar cu ideii foarte originale și inedite. Am râs și ne-am distrat maxim. Miresele și chiar și mirii sunt stresați și uneori asta se simte și în poze, dar Cătălin “face si desface”, 🙂 și stresul ăsta dispare.


DIANA & ALEXANDRU | 22:56 July 08, 2016

<<Mulțumim pentru album, fotografii, pentru toate urările scrise și nu în ultimul rând pentru colaborare. Vom răsfoi cu mare drag în timp albumul și fotografiile… ele vor fi amintirile noastre și a celor ce ne-au fost alături. Pentru cei ce nu au putut fi acolo, avem acum dovezi clare a unei zile frumoase și speciale pentru noi. Îți dorim mult succes în continuare în profesia aceasta frumoasă pe care ți-ai ales-o!


Simona, Iulie 27, 2016

Ce poate fi mai minunat decât un om cu care ai o chimie aparte din prima întâlnire, un om la care descoperi o iubire enormă pentru bebeluși, o răbdare nemaiîntâlnită și o adevarată pasiune pentru ceea ce face? Și toate astea pentru a imortaliza cele mai gingașe zâmbete și cele mai naive figuri pe care le poate face bebelușul tău. Ați ghicit cine poate fi o asemenea persoană? Corect, fotograful:). Mulțumim din suflet Catalin Cimpan pentru amintirile deosebite cu fetița noastră și pentru minunatele ipostaze ale ei, surprinse de tine, în albumul foto!


ANCA & ANDREI | 19:22 February 12, 2016

<<Un fotograf adevărat este cel care poate captura ceea ce simte cineva, în cel mai profund sens, în legătură cu ceea ce este fotografiat>>  Ansel Adams

…cred că sunt cuvintele care te descriu cel mai bine…   Datorită ție avem fotografii care vor rămâne peste ani. Ai văzut ceea ce alții nu văd…Am revăzut nunta în imagini și ne-am întors în timp cu bucurie…   Mulțumim mult pentru implicarea, seriozitatea și toate amintirile frumoase… mulțumim că ai fost alături de noi și că ai fost tu…   Știm că în acea zi pentru tine am existat doar noi și aparatul…


CLAUDIA & SEBASTIAN | 12:44 February 08, 2016

Pe Cătălin l-am cunoscut la nunta unor prieteni și a fost “dragoste la primul pixel” când am văzut pozele și nu doar, atitudinea lui dezinvoltă și cheful de “tras în poză” a fost suficient pentru a colabora cu el ca să ne surprindă cele mai frumoase momente din ziua nunții noastre. Țin să precizez că ședința foto de după nuntă a fost o adevărată aventură plină de momente frumoase și memorabile în care ne-am simțit foarte relaxați datorită lui Cătălin. Mulțumim mult pentru momentele unice surprinse!


GEORGIANA & RADU | 18:22 January 18, 2016

Multumim Catalin! Ne-ai surprins de la prima întâlnire până la venirea albumului, rămânem recunoscători pentru amintirile minunate pe care ni le-ai oferit! Îţi mulţumim pentru colaborarea minunată şi te recomandăm cu drag!


PETRUTA & ALEXANDRU | 12:11 December 09, 2015

Just received our photo album and I want to say, Thank you to Catalin Cimpan for everything because he did an amazing job and more. This album is more that we expected and I could write a few pages about his profesionalism, commitment and how much he loves his job, he is an amazing guy to work with. Thank you again for the perfect album.


ALEXANDRA STAN | 23:28 November 3, 2015

Pentru nunta noastra am vrut ca totul sa fie deosebit dar mai ales memorabil. E adevarat, amintirile cele mai frumoase se pastreaza in suflet…insa e minunat cand un stimul…cum ar fi O FOTOGRAFIE REUSITA, iti face sufletul sa vibreze si mintea sa iti deruleze momentele importante si pline de emotii care transcend timpul. Mi-a fost usor sa il aleg pe Catalin ca fotograf, a fost prima mea optiune dupa o cautare iar dupa ce l-am cunoscut si personal, am stiut ca el e OMUL potrivit. Si aparatele sunt importante insa emotiile… OMUL le surprinde. Iubim amintirile nuntii noastre, rasfoim cu drag albumul foto si suntem siguri ca a fost alegerea perfecta!


GEANINA ALEXANDRA | 11:45 October 1, 2015

Imi amintesc cu drag cand l-am cunoscut pe Catalin acum 2 ani la deja celebrul targ de nunti de la Shopping City Suceava. Cu o personalitate magnetica ne-a cucerit pe amandoi si rapid am intrat in vorba cu el. Apoi am vazut fotografiile lui si am stiut imediat ca el este fotograful care ar surprine cel mai bine acest moment unic in viata noastra. Au urmat apoi discutii in linii mari despre cum vroiam sa fie surprinse anumite momente pe parcursul sedintelor foto si pentru toate am gasit la Catalin o deschidere fantastica si un aport de creativitate care ne-a intarit convingerea ca am facut o alegere buna. Catalin are un al 6-lea simt pentru fotografie reusind sa captureze cel mai bun cadru fara efort si fara sa ii simti macar prezenta. Intodeauna m-am gandit la sedintele foto ca fiind ceva ce necesita multa munca si concentare, dar nu a fost asa. Ne-am distrat copios la fiecare dintre sedinte iar rezultatele au fost spectaculoase. Am ramas prieteni si acum si pot recomanda cu caldura serviiciile lui tuturor celor care isi doresc un rezultat final net superior.


Adina Aprilie 04, 2015

Intr-adevar, happiness is homemade…..si cum altfel putea fi surprinsa decat intr-o zi splendida de primavara, cu soare si fete zambitoare, adiere blanda de vant si o bebelina poznasa. Catalin, iti multumim pentru rabdarea si caldura cu care i-ai povestit Marei despre catei si broscute 🙂 Ne-am simtit extraordinar, iar experienta asta va trebui sa se repete…de ce nu, la anul.


ANDREEA GONTARU | 12:35 September 30, 2015

Au trecut deja 4 luni, dar parca a fost ieri…si asta datorita tie pentru ca de fiecare data cand ne uitam la fotografiile noastre de nunta, retraim acele clipe minunate, emotiile si fericirea acelei zi. Sedinta foto a fost foarte relaxanta si asta pentru ca langa noi am avut un OM, un profesionist si un fotograf plin de idei si talent, care ne-a ajutat sa fim NOI. Am ras muult si nu am simtit nici o clipa ca am fi la o sedinta foto ( nici nu ne asteptam sa fie asa usor ). Albumul…albumul este pur si simplu minunat. Iti multumim Catalin pentru toata rabdarea si ca ne-ai fost alaturi, si speram sa colaboram din nou cat mai curand.


VOICHITA ANASTASIA | 17:36 November 3, 2014

Tin sa marturisesc celor care, din intamplare sunt interesati sa citeasca aceste randuri, faptul ca in urma experientei noastre cu Catalin am avut sentimentul ca eu chiar am am avut o nunta speciala. Poate fiecare mireasa va spune ca nunta ei a fost cea mai minunata, mai organizata, mai interesanta si aprecierile pot continua la nesfarsit. Consider ca cea mai grea sarcina in demersul organizarii nuntii e alegerea unui fotograf, el e cel care te face, fie sa uiti cat mai repede de ziua nuntii tale, fie sa iti doresti sa mai traiesti inca o data acele momente. Noi am avut noroc, am gasit omul potrivit. Ne-am dorit sa avem amintiri frumoase, fotografii care sa transmita emotie, bucurie, sinceritate si naturalete. Catalin a reusit sa surprinda si sa ne surprinda. A reusit sa reflecte in fotografii personalitatea noastra, sa ne privim in album si sa exlamam: “waw, chiar suntem faini, chiar a fost frumos la nunta noastra ) ”. M-a impresionat la Catalin acuratetea,rabdarea, perseverenta si modul in care transforma prin arta fotografica banalul in inedit si cel mai important, modul in care a pus in cadru doi oameni simpli, cum suntem noi, reusind de fapt sa scoata la iveala in mod paradoxal complexitatea lor.


Angelica Iulie 30, 2014

Pe fondul unei dimineti proaste a venit un colet.. de la Irina..cu hainuta de ploaie bineinteles..i-am spus lui Catalin ca nu e mare lucru, sa nu se deranjeze si totusi au trimis-o, impachetata de parca era nu stiu ce…chiar era nevoie de atata ambalaj pentru o hainuta…nu e doar hainuta, mai e ceva..o cutie…….sunt alb-negru!!! Vezi, despre asta vorbeam: pozele color iti distrag atentia de la expresiile de pe chipuri, cele alb negru…e totusi prea mult din partea lui Catalin…sau nu. E doar inceputul unei noi prietenii,cu niste oameni deosebiti P.S. Bunicile sunt totusi mai “de moda veche”, pentru ele ne trimiti cadrele color, sa-si vada odorul in cele mai vii culori, daca nu e cu suparare si deranj mare. Cu ocazia asta am observant ca facebookul nu are emoticonul care roseste, a disparut din viata reala cred :)))


ELENA COTOS | 10:06 September 10, 2013

Ce este o fotografie, un subiect, un cadru, o lumină? O fotografie și mai ales una din ziua nunții, este mult mai mult decât atât … este o emoție, o emoție pe care o trăiești de fiecare dată când te uiți la acea fotografie, asta am gândit eu când am început căutările pentru fotograful nunții noastre. Și cum sunt o norocoasă nu a durat foarte mult și “am dat peste Cătălin “de ce spun asta și nu spun fotograful Cătălin, ei bine.. pentru ca el nu este un fotograf pur și simplu, ca majoritatea celor pe care i-am văzut eu pe la alte nunți: foarte serioși, încordați, stresați, transpirați, obosiți, etc. El este ALTFEL, e calm, relaxat, atent și face și glume foarte bune ba chiar la un moment dat, când a văzut că sunt foarte stresată a venit și mi-a zis “Elena dacă vrei să plângi sau să râzi sau chiar să bați pe cineva, eu sunt aici”! Așa este Cătălin și cred că fiecare mireasa ar trebui și merită să aibă așa un fotograf!


Ruxandra Noiembrie 23, 2013

Am planuit sa-mi duc fetita sa viziteze locurile atat de dragi ale copilariei mele. Cum ea este inca foarte mititica, fotografiile erau o parte importanta a evenimentului si, iata cum am ajuns sa colaboram cu Catalin. pe care l-am ales de pe internet (da domnilor! – cu un search pe Google :) ), imediat ce i-am vazut portofoliul. Ce mi-a placut la Catalin este faptul ca este foarte serios si mai ales foarte, foarte pasionat de ceea ce face, iar asta se vede in fotografiile lui. Am primit si “rasfoit” fotografiile cu ochii umezi: Catalin reuseste sa surprinda imagini incredibile, inedite si mai ales emotionante; fotografiile lui au viata, energie si lumina. Categoric voi mai apela la Catalin si cu urmatoarele ocazii.
Multumim Catalin!


Dochia Daniela Iulie 27, 2013

Am avut plăcerea de a colabora cu domnul Cătălin Cîmpan atunci când am dorit să-i fac primul album foto fetiței mele. Sunt convinsă că am facut cea mai bună alegere atunci când am hotărât ca Nicolae Cătălin Cîmpan să se ocupe de acest lucru. Cuvintele nu mai au rost, fotografiile spun totul și cred că sunteți de acord cu mine!


Ionela Paslaru Mai 25, 2013

Mulțumim și noi, … pentru a doua oară. În urma primei colaborări de acum câțiva ani, ne-am ales cu un album de nuntă foarte frumos, așa că am dorit să fii tot tu acela care continuă transpunerea în imagini a povestii noastre, făcând o ședință foto cu și pentru Luca. Ca un profesionist adevărat ne-ai făcut să simțim că suntem părinții unei mici vedete, a cărei frumusetâțe ni se datorează :D, dar pe care tu ai reușit să o pui atât de frumos în valoare. Mulțumim!


Carmen Cristea Noiembrie 12, 2012

 Mii de mulțumiri Nicolae Cătălin Cîmpan pentru superbele fotografii și pentru răbdarea pe care ai avut-o cu zburdalnica noastră prințesă, Salia. Datorită ție am rămas cu amintiri foarte frumoase. Îți mulțumim încă o dată și sper să mai colaborăm și în viitor!!!


Fotograf profesionist de nunta Catalin Cimpan