Albumele de nuntă sunt unice. De ce? Pentru că se bazează pe povești de viață. Experiența nunții este o poveste aparte și merită tratată special. Nu există nici un alt format în lume care să reziste mai mult decât albumele de nuntă. Orice fotografie așezată pe un perete, fie că este vorba de printurile pe pânză, printuri cu tot felul de cerneluri sau tablourile tradiționale cu fotografii înrămate – nu vor dura la fel de mult ca și printurile din interiorul unui album. De ce? Pentru că, diferența este dată de rezistența la lumină, iar printurile din albume sunt protejate de lumină. Albumele de nuntă sunt o moștenire de familie iar noi asta facem pentru clienții noștri. Le păstrăm amintirile pentru copiii și nepoții lor. Prin aceste albume păstrăm moștenirea lor în cel mai sigur mod posibil. Printr-o metodă care poate dura chiar și câteva sute de ani.

Album nuntă – Andreea și Cristian

/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35

CONCEPTUL

Proaspat si inovator – NCC-SIGNATURE MOUNT

– surprinde finul echilibru dintre maiestrie si fotografia antemporala prin interpretarea unei dorinte neexprimate. Este raspunsul unui apel pentru un produs diferit fata de albumele Photobook clasice, avand un aspect proaspat si simplu pentru cei care doresc o combinatie de estetica si practica moderna.

Album nunta Lisandra Vlad 1

Album nunta Lisandra Vlad

Album nuntă – Florina și Marius

DESIGN

-Hand Made Photo Album NCC-SIGNATURE MOUNT- este un produs in care structurile sunt principalele personaje. Albumul este cu linii minime și rigide, compus din elemente combinate diferit într-un echilibru rafinat dat de materiale și forme.

Album nunta Lisandra Vlad

UNICITATEA

NCC-SIGNATURE MOUNT merge dincolo de limită formală fiind un produs simplu, ceea ce denota un gust puternic avant-garde. Aspect care devine punctul central al unei linii care reflectă personalitatea celor care aleg ca amintirile lor sa devina o bijuterie de familie!

Album nunta Lisandra Vlad