DE CE NCC – SIGNATURE MOUNT?

Consider că nunta este un moment foarte fain din viața unui cuplu, tocmai de aceea este bine să alegi fotograful potrivit, să fii sigur că va surprinde frumusețea acestui eveniment. Noi l-am ales pe Cătălin și cu siguranță a fost cel mai bun fotograf pe care l-am fi putut avea. Cătălin este foarte profesionist în ceea ce privește munca lui, atent la detalii, cu glumele la el, însă cel mai mult ne-a plăcut faptul că, dincolo de decoruri, locație, invitați, a căutat mereu să surprindă iubirea dintre noi. În ceea ce privește albumul foto, considerăm că e cea mai frumoasă amintire de la nunta noastră. Deși la început, când am semnat contractul, nu eram convinși că îl vrem, atunci când l-am primit, când l-am atins, când l-am răsfoit ne-am dat seama că a fost o alegere excelentă. Mulțumim, Cătălin, pentru toate aceste amintiri pline de emoție!


Album nuntă – Andreea și Cristian

Albumele de nuntă sunt unice. De ce? Pentru că se bazează pe povești de viață. Experiența nunții este o poveste aparte și merită tratată special. Nu există nici un alt format în lume care să reziste mai mult decât albumele de nuntă. Orice fotografie așezată pe un perete, fie că este vorba de printurile pe pânză, printuri cu tot felul de cerneluri sau tablourile tradiționale cu fotografii înrămate – nu vor dura la fel de mult ca și printurile din interiorul unui album. De ce? Pentru că, diferența este dată de rezistența la lumină, iar printurile din albume sunt protejate de lumină. Albumele de nuntă sunt o moștenire de familie iar noi asta facem pentru clienții noștri. Le păstrăm amintirile pentru copiii și nepoții lor. Prin aceste albume păstrăm moștenirea lor în cel mai sigur mod posibil. Printr-o metodă care poate dura chiar și câteva sute de ani.

/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35

CONCEPTUL

Proaspat si inovator – NCC-SIGNATURE MOUNT

– surprinde finul echilibru dintre maiestrie si fotografia antemporala prin interpretarea unei dorinte neexprimate. Este raspunsul unui apel pentru un produs diferit fata de albumele Photobook clasice, avand un aspect proaspat si simplu pentru cei care doresc o combinatie de estetica si practica moderna.

Album nunta Lisandra Vlad 1

Album nunta Lisandra Vlad

Album nuntă – Florina și Marius

DESIGN

-Hand Made Photo Album NCC-SIGNATURE MOUNT- este un produs in care structurile sunt principalele personaje. Albumul este cu linii minime și rigide, compus din elemente combinate diferit într-un echilibru rafinat dat de materiale și forme.

Album nunta Lisandra Vlad

UNICITATEA

NCC-SIGNATURE MOUNT merge dincolo de limită formală fiind un produs simplu, ceea ce denota un gust puternic avant-garde. Aspect care devine punctul central al unei linii care reflectă personalitatea celor care aleg ca amintirile lor sa devina o bijuterie de familie!

Album nunta Lisandra Vlad